۱۶ سبک کابینت در آشپزخانه

انواع سبک کابینت:

هدف از این مقاله آشنایی با ۱۶ سبک کابینت در آشپزخانه است شما میتوانید مقالات بیشتری درباره ی انواع مدل های کابینت آشپزخانه و انواع سبک معماری داخلی را در سایت ما مشاهده کنید.

وقتی از شما بپرسند، انواع سبک کابینت آشپزخانه را نام ببرید،چه جوابی خواهید داد؟ احتمالاً می‌گویید، کابینت ام دی اف، هایگلاس، چوبی، فلزی و مواردی این‌چنینی. اما در واقع، شما فقط متریال‌های مختلف کابینت را نام بردید، نه سبک‌های مختلفی که برای آن رایج است. سبک یک کابینت، فارغ از جنسیت آن بوده و به نوع طراحی و مدلی که برای آن استفاده شده، بستگی دارد.

پرکاربردترین و شناخته شده ترین سبک های کابینت:

    1. سبک کابینت مدرن
    2. سبک کابینت مینیمال
    3. سبک کابینت نئوکلاسیک
    4. سبک کابینت کلاسیک
    5. سبک کابینت سنتی غربی
    6. سبک کابینت هالیوودی
    7. سبک کابینت فرانسوی
    8. سبک کابینت روستیک
    9. سبک کابینت بوهمیان
    10. سبک کابینت ترنزیشنال
    11. سبک کابینت ساحلی
    12. سبک کابینت شبی شیک
    13. سبک کابینت اسکاندیناوی
    14. سبک کابینت صنعتی
    15. سبک کابینت بدون درب
    16. سبک کابینت شی‌کر

برای آشنایی با انواع سبک های کابینت ها در ادامه با ما همراه باشید.

۱.کابینت مدرن:

مهم‌ترین ویژگی یک کابینت مدرن،ساگی آن است. اگر به طرح‌های شلوغ علاقه نداشته و طرفدار سبک‌های ساده و شیک هستید، کابینت مدرن با خطوط صاف و منظم، همچنین ترکیب رنگ خلوت و ساده، مناسب شما خواهد بود. در این سبک، بیشتر از اشکال هندسی مربع و دایره استفاده می‌شود. برای اجرای این سبک، متریال رایج، هایگلاس و ام دی اف روکشدار است.این سبک کابینت برای آشپزخانه ها با متراژ کم بسیار مناسب است.

modern 3

modern2

۲.کابینت مینیمال:

این روزها بیشتر از هر دوره دیگری دکوراسیون مینیمال ،مود توجه افراد قرارگرفته است. برای چنین دکوراسیونی، بهتر است که از کابینت مینیمال استفاده کرد. سبکی که شباهت زیادی به مدرن داشته، اما حتی از آن هم ساده‌تر است. کابینت‌های مینیمال تمجیدی از سادگی و انسجام در طراحی داخلی آشپزخانه هستند. این کابینت‌ها با تمرکز بر جزئیات کم و خطوط شفاف، فضایی آرامش‌بخش را ایجاد می‌کنند. درب‌ کابینت‌های مینیمال بدون دستگیره است و معمولا از سیستم‌های بازشو مخفی در طراحی آن‌ها استفاده می‌شود. رنگ سفید محبوب‌ترین رنگ برای طراحی کابینت مینیمال است. هم‌چنین این رنگ حس پاکی، تمیزی و نظم را به‌خوبی در آشپزخانه‌های مینیمال به ارمغان می‌آورد.

بهترین متریال برای طراحی و ساخت کابینت‌های مینیمال و ساده، جنس ام دی اف و هایگلاس است؛ با انتخاب این متریال‌ها می‌‌توانید آشپزخانه‌ای ساده و در عین حال فضایی کاربردی و زیبا داشته باشید.

minimal2

minimal3

۳.کابینت نئوکلاسیک:

طراحان داخلی از آمیختگی و ترکیب دو سبک اصلی کلاسیک و مدرن، نوع دیگری از انواع سبک کابینت به نام سبک نئوکلاسیک را معرفی کرده‌اند. کابینت‌های نئوکلاسیک ترکیبی از اصول کلاسیک و عناصر مدرن را در آشپزخانه به تصویر می‌کشند. در این نوع کابینت طرح‌هایی ساده به کار گرفته می‌شود و جزئیات به شکل ظریف دیده می‌شوند.برای این سبک کابینت باید به سراغ رنگ های ملایم و سرد همچون خاکستری، قهوه‌ای و بژ بروید. متریال رایج برای ساخت کابینت‌های نئوکلاسیک نیز جنس چوب است. در اغلب موارد کابینت‌های ممبران نیز به سبک نئوکلاسیک طراحی می‌‌شوند و زیبایی و جلوه‌ای بی‌نظیر را در‌ آشپزخانه ایجاد می‌کنند.

نئوکلاسیک

نئوکلاسیک3

۴.کابینت کلاسیک:

در بین انواع سبک کابینت آشپزخانه، کابینت کلاسیک یکی از محبوب ترین هاست. اگر از سادگی و یکنواختی کابینت‌های مدرن خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌‌کنیم برای افزایش شکوه و جلال آشپزخانه خود سراغ مدل‌های مجلل‌تر همچون کابینت‌های کلاسیک بروید. این نوع کابینت دارای طراحی‌ها و تزیینات زیادی بوده و معمولا با ظاهری شلوغ و پرکار اجرا می‌شود. ظاهر این سبک از کابینت‌ها بسیار لوکس است و دارای جلوه‌ای بسیار شیک و زیبا می‌باشد. تزئیناتی که روی این کابینت‌ها اجرا می‌شود معمولا دارای الگویی است که با یک ریتم خاص در تمام کار تکرار می‌شود. مشخصه اصلی کابینت کلاسیک وجود ستون و سرستون های منبت کاری شده در کنار تاج و زیر چراغ ابزار خورده است که نقطه تمایز کابینت کلاسیک و کابینت مدرن به شمار می رود.

در گذشته مواد اولیه‌ای که برای این کابینت‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفت، بیشتر از جنس چوب طبیعی بود که قیمت کابینت کلاسیک نسبتا بالا بود. اما امروزه با ورود تکنولوژی وکیوم و ممبران تنوع رنگی زیادی به این کابینت‌ها اضافه شده و از قیمت بسیار مناسب‌تر و مقرون به صرفه‌تری نسبت به گذشته برخوردار می‌باشد. به همین دلیل در حال حاضر تقاضا برای این کابینت‌ها افزایش یافته‌است. متریالی که بیشترین استفاده را در سبک کابینت کلاسیک دارد، شامل چوب طبیعی، ممبران ، وکیوم، روکش چوب، رنگ پلی استر و… می‌باشد. کابینت‌های سبک کلاسیک ممکن است پنجره‌ها و ویترین‌های شیشه‌ای داشته باشند که به نمای خارجی آن‌ها جلوه‌ای خاص می‌بخشد.این مدل کابینت‌ها مکانی برای نمایش آیتم‌های زیبا فراهم می‌کنند. کابینت‌های کلاسیک اغلب در رنگ‌های گرم و طبیعی مانند قهوه‌ای، طلایی و کرم هستند و حس گرما و صمیمیت بیشتری را در آشپزخانه ایجاد می‌کنند.

کابینت کلاسیک 2

کابینت کلاسیک 3

کابینت کلاسیک

۵.کابینت سنتی غربی:

در سبک کابینت سنتی غربی شاهد بکار رفتن المان‌های کلاسیک به همراه لوازم مدرن و امروزی هستیم. تنوع بافت از دیگر ویژگی های این سبک است. بکار بردن کابینت های امروزی در کنار دیوارهای سنگی این سبک را به نمایش گذاشته است. سبک کابینت  سنتی ریشه در حساسیت‌های اروپایی در طراحی آشپزخانه دارد.

سنتی غربی

سنتی غربی2

۶.کابینت هالیوودی:

سبک کابینت هالیودی یکی از انواع سبک های کابینت آشپزخانه می باشد که در طراحی آن تمایل بسیاری به لوکس و باشکوه تر کردن آَشپزخانه وجود دارد. از ویژگی‌های بارز این سبک می‌توان به استفاده از لوازم پر زرق و برق اشاره کرد. در کابینت های هالیوودی بیشتر از رنگ های خیره کننده مانند طلایی بنفش، قرمز و فیروزه‌ای استفاده می کنند.این فضا شما را یاد فیلم های هالیوودی خواهد انداخت. این کابینت ها به کابنیت های لاکچری نیز معروف هستند.

هالیوودی 2

هالیوودی 4

۷.کابینت فرانسوی:

کابینت فرانسوی نوعی سبک کلاسیک است که می‌توان آن را جزو کابینت های کلاسیک دانست. این نوع کابینت به علت چوب و متریال با کیفیت، عناصر تزئینی و طراحی فوق‌العاده به عنوان نمادی از زیبایی و آنتیک بودن شناخته می‌شود؛ به همین دلیل بسیاری از افراد به دنبال این سبک از کابینت هستند. کابینت فرانسوی هم با رنگ‌های کرم، طیف رنگی قرمز و به طور کلی رنگ‌های ملایم، با قاب و دستگیره خاص، معروف است.

فرانسوی 2

فرانسوی 3

فرانسوی

۸.کابینت روستیک:

در بین انواع سبک کابینت،روستیک ظاهری رنگ و رو رفته دارد که نوید یک آشپزخانه ساده، بی آلایش و دور از تجملات را به شما می‌دهد. کابینتی که متریال اصلی آن، سنگ و چوب بوده و در ظاهر، حس می‌کنید پوسیده و قدیمی است. اما در بطن ماجرا، یک جنس خوب با دوام بالا نهفته که مثل سایر کابینت‌ها، عمر دارد. اگر به نوستالژی علاقمندید پس این سبک برای شما خلق شده است.

روستیک 2

روستیک 3

۹.کابینت بوهمیان یا بوهو:

اگر طبع هنری بالایی دارید، از قوانین، خطوط صاف و منظم، لوازم مهندسی شده و بی روح خسته‌اید،این سبک مناسب شماست. چراکه محدود به قانون و نظم نیست، دست شما را برای انتخاب رنگ مورد علاقه باز گذاشته تا اثر هنری خودتان را در آشپزخانه به اجرا درآورید.در کابینت های به سبک بوهمیان نوعی سبک کولی وار را در طراحی آشپزخانه به کار می برند. در در درب‌ها و پنل‌های کابینت‌های بوهمی، تزئینات و طرح‌های چشم‌گیری وجود دارد که معمولاً از نقش‌ها و شکل‌های هنری الهام گرفته‌اند.

بوهو 2

بوهو 3

بوهو

۱۰.کابینت ترنزیشنال یا انتقالی:

دراین سبک کابینت را پلی بین کابینت سنتی و مدرن می دانند. اگر به هر دو سبک مدرن و سنتی علاقه مندید این سبک یک تعادل بین سبک مدرن و کلاسیک ایجاد خواهد کرد.این سبک کابینت  تلفیقی از این دو طرح است که از رنگ‌های خنثی استفاده کرده تا رنگ و بوی مدرن داشته باشد، اما دستگیره و برخی طرح‌ها، سنتی هستند. در سبک انتقالی ترجیحاً کابینت‌ها برای داشتن نمایی کامل تا سقف ادامه پیدا می‌کنند و بخش بیشتری از فضا با کابینت‌ها پر خواهد شد.این کابینت ها همچون سبک کلاسیک از جنس چوب هستند.

ترنزیشنال 2

ترنزیشنال

۱۱.کابینت ساحلی:

این سبک کابینت با نام همپتون هم شناخته می شود؛که از مناطق ساحلی آمریکا الهام گرفته شده است. از ویژگی‌هایی بارز این سبک استفاده از رنگ آبی و سفید یا سبز در کنار یکدیگر است.این طرح با هدف ایجاد حس آرامش برای افراد می باشد و استفاده از آن در خانه های ساحلی رواج زیادی دارد.

ساحلی 2

ساحلی 3

۱۲.کابینت به سبک شبی شیک:

در سبک شبی شیک شاهد دکوراسیونی  با سبک قدیمی، رنگ‌هایی با طیف سفید، وسایل تزئیینی عتیقه و…هستیم؛ که ما را به یاد کاخ‌های فرانسوی و انگلیسی خواهد انداخت. ایجاد فضایی با احساس ملایمت و ظرافت از ویژگی های این کابینت ها می باشد.

شبی شیک

شبی شیک 2

۱۳.کابینت به سبک اسکاندیناوی:

سبک کابینت اسکاندیناوی به نمایش گذاشتن سادگی زندگی مردم در شمال اروپا است. کابینت های اسکاندیناوی نزدیک به سبک مینیمال است. یا بلعکس این سبک مینیمال است که با الهام گرفتن از سبک اسکاندیناوی بوجود آمده است.

اسکاندیناوی 2

اسکاندیناوی 3

اسکاندیناوی

۱۴.کابینت به سبک صنعتی:

کابینت های صنعتی از زمان  انقلاب صنعتی اروپا رواج یافت. این سبک بگونه ای است که انگار کابینت صنعتی نسخه بازسازی شده از یک ساختمان صنعتی است. استفاده از چوب در کنار فلزات از مشخصه های بارز کابینت صنعتی است.

صنعتی 2

صنعتی

۱۵.کابینت بدون در:

نوبت به معرفی سبکی دیگر می‌رسد که به تازگی توانسته محبوب واقع شده و مورد استقبال افراد قرار بگیرد. کابینت بدون درب، که معمولاً به صورت شلف و قفسه اجرا شده و دری برای آن در نظر گرفته نمی‌شود. بیشتر از متریال چوب، برای ساخت این نوع کابینت استفاده می‌شود اما رنگ آن، الزاماً به رنگ چوب نیست و می‌تواند با سایر اجزای آشپزخانه هماهنگ شود.

بدون در 2

بدون در

۱۶.کابینت شی کر:

یکی از محبوب ترین ترندهایی که با ظاهر نسبتا ساده و شیک خود آشپزخانه ای امروزی می سازد و جزو اولین گزینه ها هنگام سفارش کابینت قرار می گیرد شیکر است. درهای شیکر که می توانند به صورت پنج یا یک تکه ساخته شوند ظاهری پاکیزه و منظم را سبب می گردند. سادگی و به نوعی کلاسیک بودن، درهای مذکور را به تکمیل کننده انواع طرح آشپزخانه تبدیل می کند. بزرگ بودن در کابینت و وجه کشو نسبت به دهانه ها بخشی از استاندارد حاکم بر کابینت آشپزخانه شیکر است که جذابیت بصری آن را دو چندان می سازد.

کابینت های شیکر که اغلب با روکش چوب طبیعی یا رنگ پوشانده می شود به خوبی روشنی و جذابیتی که طراحان معاصر داخلی به دنبال آن هستند را انتقال می دهد. علاوه بر این، کابینت آشپزخانه شیکر را در رنگ های سفید و خاکستری تصور کنید که به دلیل داشتن خطوط منظم، مناسب آشپزخانه های مدرن هم می باشد.

شیکر 4

شیکر2

دیدگاهتان را بنویسید